rök från cigaretten e

Byt till e-cigg för ett hälsosammare liv

publiceras på Posted in Hälsa

Det finns många hjälpmedel för dig som vill sluta röka men det är dock väldigt sällan en enkel match. När man vill sluta röka krävs det att man är målmedveten och inte ger upp så lätt. Det finns dock hjälpmedel som får det att kännas som en enkel match i jämförelse med alla metoder du har testat förut som inte har fungerat för dig. Det är e-cigaretter. Med hjälp av e-cigaretter kan du sluta röka utan att din kropp lider av brist på nikotin – Läs mer om det här. Du kommer heller inte sakna någonting då e-ciggen fungerar precis som en vanlig cigarett förutom att du slipper alla de giftiga ämnen som kommer med tobak. Det finns faktiskt ingen anledning till att du inte ska byta till e-cigaretter.

Även om du inte har planerat att sluta röka är e-cigg ett bättre alternativ för dig och du kommer märka skillnad redan de första dagarna. Dessutom finns e-juice som smakar tobak. Det gör att du inte heller behöver göra avkall på smaken av en cigarett. Det har därmed aldrig varit så enkelt som att sluta röka. E-ciggen ser dessutom till att du får i dig det nikotin du behöver. Om du vill fortsätta röka bör du därför byta till e-cigg från xsmoke. Då kan du från och med nu röka med gott samvete utan att bekymra dig över alla de skadliga ämnena som finns i tobak. Du kommer helt enkelt inte andas in dem längre.

När man röker utsätter man de i sin närhet för passiv rökning. Det kan vara mycket problematiskt om man har astma men det kan även leda till cancer för dina närstående. Det är givetvis ingenting som du önskar dem och om du byter till e-cigg behöver du inte oroa dig för det längre.  Du kommer inte längre utsätta dem för passiv rökning och ångan är lika ofarlig för dina nära och kära som de är för dig. Dessutom finns det många olika smaker att välja mellan när det kommer till e-cigg och det blir därför aldrig tråkigt att röka hälsosammare. Du kan som exempel röka tiramisu, bubbelgum eller varför inte en så pass oväntad smak som bacon?

Beställ ditt startkit redan idag och ta steget mot ett hälsosammare liv utan tobak. Du kommer att bli förvånad över hur lätt det går och därefter kommer du aldrig att vilja röka vanliga cigaretter igen. Dessutom kommer du att spara väldigt mycket pengar när du byter till e- cigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *